Vecka 10                                                       Uppdaterad 8 mars 2009 •  © 

 Arkiv: 2008
 2009 Se längst ner på sidan.

 Åreresans egen sida

 

Tallfällarhelgen!
Kjell och Elisabeth är nu verkligen på G för att bygga. Tre stora tallar stod ivägen - ett jobb för Lennart och mig.

På lördagsförmiddagen kastade vi oss över den första tallen som snällt lade sig längs med diket. Efter ett par timmars kapande och rissläpande var det dags att fälla den andra.

Allt förlöpte väl ända tills jag av någon obegriplig anledning tog ur kilen för att lättare kunna jobba med sågen. En liten vindpust var allt som behövdes och sågjacket stängde. Med hjälp av rep och en dragbil lyckdes vi dock rädda situationen. 

På eftermiddagen var det äntligen dags för bastu och bad. Det var trångt i bastun - humöret var på topp och historierna höll en något högre nivå än förra veckan - man kan inte alltid vara på topp!

Man känner redan värmen nästa vinter.


ARKIV 2009:
Vecka 01, vecka 02, vecka 03, vecka 04, vecka 06, vecka 07, vecka 08, vecka 09,Veckans ordspråk v. 10

Många av oss tillbringar hälften av vår tid med att önska oss saker, som vi kunde haft, om vi inte tillbringat hälften av vår tid med att önska oss dem.
                     Alexander Woollcott


Filmtajm på söndagskvällen 

Efter att ha läst alla böcker var det med stor spänning vi tillsammans med Lotta, Lennart, Susanne och Roger åkte för att se filmen "Män som hatar kvinnor". Den var riktigt bra!!!

Noomis tolkning av Lisbeth Salander var lysande. Att se "Män som hatar kvinnor" på internationella kvinnodagen kan verka märkligt, men Noomi Rapace lyckas med sin gestaltning av Lisbeth Salander hålla den kvinnliga fanan högt.